Lovemate X30
Lovemate X30

Lovemate X30 (SA2454)

Marka : LOVESHOP
Fiyat : 4.957,52 TL(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 10
2 Nisan, Salı

 

SULU VAKUM POMPASI

Yeni dizayn edilen Körüklü Pompa sistemi (Bellows Pump) sayesinde, Bathmate Hydromax X30, eski modeline göre %35 daha fazla emme gücü üretir. Artan emme gücü ise, sizin için daha hızlı ve başarılı sonuçlar anlamına gelir...
 
Körüklü Pompa sisteminde yer alan yumuşak destek contası sayesinde, penis ve testis bölgesinde daha az basınç ve daha fazla konfor hissedersiniz. Bu contayı gerektiğinde yerinden kolaylıkla çıkartabilir ve temizleyebilirsiniz...
 
Daha birçok yeni özelliğiyle, Bathmate Hydromax X30, bir önceki model Bathmate Hercules’ in yaptığı herşeyin daha fazlasını yapar.
 
İngiltere’ deki fabrikasında her bir parçası en üst kalitedeki materyallerden üretilen Bathmate Hydromax X30, en üst zorluk seviyesindeki kullanım testlerine tabi tutulur. Her bir Bathmate Hydromax X30 penis pompası, 100,000 kez kullanıma uygun dayanıklılıkta üretilir (normal kullanım şartlarında 3 yıl).
 
 
 
KULLANIM:
 
1- Küveti su ile doldurun (evinizde küvet yoksa, Bathmate Hydromax X30’ u duşta da kullanabilirsiniz).
 
2- Küvetteyken, Bathmate Hydromax X30’ i su ile tamamen dolana kadar suyun içine sokun, daha sonra suyun içindeyken penisinizi içine yerleştirin.
 
3- Bathmate Hydromax X30’ i pelvis köküne doğru aşağıya vakum oluşturana kadar birkaç kez itin. Oluşan basıncı hissetmeye başlayabilirsiniz. Fazla su, Bathmate Hydromax X30’ in üstündeki basınç bırakma vanasından çıkmaya başlar. Basınç bırakma vanasından artık su çıkmayana kadar dört ya da beş kez pompalamanız gerekir.
 
4- Daha fazla pompalayamadığınız zaman, beş dakikalığına rahatlayın. Bathmate Hydromax X30’ i daha fazla pompalayamadığınız zaman, bu belirli zamandaki en ideal vakumdur.
 
5- Her dört ya da beş dakikada bir tekrar pompalamayı deneyin. Penisiniz büyürken, pompaladığınız her seferinde fazla suyu Bathmate Hydromax X30’ in üstünden dışarıya atar. Fakat her zaman daha fazla pompalayamadığınız bir noktaya gelirsiniz.
 
6- Gerekli hissettiğinizde Bathmate Hydromax X30’ i en ideal vakuma ulaşana kadar pompalayın. Bu, pompalamaya çalışırken ulaştığınız daha fazla suyun çıkmadığı bir aşamadır.
 
7- Eğer basıncın çok olduğunu hissederseniz, Bathmate Hydromax X30’ in üstündeki basınç bırakma vanasını hafifçe aktif hale getirin. Bu basıncı bırakacaktır. 15 dakikadan sonra, Bathmate Hydromax X30’ in üstündeki basıncı bırakma vanasına basarak basıncı bırakın ve üniteyi çıkar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR